Vanaf nu: elke zondagmorgen feest tijdens de diensten van Jubilee! In ‘de Brug' in Reeuwijk is er elke zondag vanaf 10.30 uur kerkdienst. Het meemaken van deze diensten is een bijzondere ervaring. Iedereen is hartelijk welkom!

Welkom bij Jubilee, een gemeenschap van mensen die de kracht, de kennis, de liefde van God kennen en dagelijks ervaren in hun leven. Op zondagmorgen komen zij bijeen om de overwinning te vieren van de afgelopen week. God daarvoor te danken en Hem beter te leren kennen is de kracht van hun leven. Graag delen zij dit met u, zoals God zichzelf wil delen met de mensen.

Jubilee is een plaats waar iedereen welkom is. Ongeacht leeftijd, positie, achtergrond, religie. God heeft u op het oog! Zijn goedheid, liefde en trouw is zichtbaar in de gemeente door de wonderen en tekenen die er gebeuren. Wonderbaarlijke genezingen, uitredding uit hopeloze situaties zijn onderdeel van Gods plan voor de mens!

We zien naar u uit; elke zondagmorgen om 10.30 uur, in “de Brug” in Reeuwijk, Dunantlaan1. Wilt u eerder contact, dan kan dat via de mail: groenehart@jubilee.nl

Bezoek ook eens de website: www.jubilee.nl/groenehart onder het kopje predikingen zijn de voorgaande preken te beluisteren.