Voel je elke dag jonger met Chinese “Happy Life Harmony Exercises”

Happy Life Harmony is een prachtige en ontspannende vorm van lichaamsoefening en is ook bekend als Kai Men. Tijdens het open huis in het Evertshuis op 30 augustus 2011 zijn er demonstraties van Lishi.

Happy Life Harmony is een ook bekend als Kai Men, wat letterlijk “open deur” betekent. En een toepasselijker naam is haast niet te bedenken, want Kai Men opent de deuren naar een gezonder en gelukkiger leven. Kai Men komt oorspronkelijk uit China. Het bestaat al duizenden jaren en was in het verre verleden ook bekend onder de naam ‘Harmonie’.

De oefeningen openen de deuren in je lichaam doordat spanningen in je spieren verminderen en uiteindelijk verdwijnen en doordat je circulatie wordt gestimuleerd, zodat je lichaam beter zijn werk kan doen. Ook de interne organen worden gestimuleerd.De oefeningen openen ook de deuren voor je ademhaling. Diepe ademhaling verwarmt je van binnen en helpt om je lichaam en je gedachten te ontspannen. Met een gezond en soepel lichaam, een ontspannen geest en een constant gevoel van warmte van binnen, kun je alles doen in je leven wat belangrijk voor jou is!

Happy Life Harmony Exercises zijn voor iedereen, van alle leeftijden. Je voert de oefeningen uit op een manier die voor jou geschikt is, in jouw omstandigheden en met jouw lichaam. Elke dag is anders, elk seizoen is anders.

Happy Life Harmony bestaat uit veel verschillende oefeningen. Sommige oefeningen doen we staand, andere oefeningen doen we zittend of liggend. Elke oefening bestaat uit twee delen. Het eerste deel is gericht op gemakkelijke langzame beweging samen met je ademhaling, met steeds diepere ontspanning. Het tweede deel gaat dan een stap verder en oefent op de grens van je eigen kunnen.

Joël van Gogh beoefent al meer dan 20 jaar Happy Life Harmony. Elke woensdag van 19-20 uur geeft hij les in het Evertshuis in zaal 1.01, Spoorstraat 15, in Bodegraven. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-82066734 of per email naar info@lishi.nl of kijk op onze website www.lishi.nl.