De Wissel Regionale Muziekschool

Start

Kennismakingsworkshop Adem- en Ontspanningstechniek

Op zaterdag 19 november geeft Henk Buurman, trompetdocent en gecertificeerd Adem- en Ontspanningstherapeut volgens de Methode Van Dixhoorn, een kennismakingsworkshop Adem- en Ontspanningstechniek voor alle muzikanten. Als therapeut heeft hij ervaring opgebouwd door zijn privé lespraktijk, samenwerkingsverbanden met drie gezondheidscentra in Soest, Amersfoort en Hilversum, individuele behandeling van muzikanten, door workshops bij muziekverenigingen en workshops aan de conservatoria van Groningen en Utrecht.

Er wordt gewerkt met instructies (oefeningen) uit de Methode Van Dixhoorn. Onderwerpen als ademsteun, houding en stresshantering zullen aan de orde komen, evenals vragen van de deelnemers. De hele aanpak is gericht op de praktijk van het muziek maken, theorie zal waar nodig het geheel verduidelijken.

Aanmelden is verplicht in verband met het organiseren van de groep: het maximale aantal deelnemers is 15. Bij meer dan 5 aanmeldingen gaat de workshop door. Telefonisch kunt u met mij overleggen of de groep voor u geschikt is. Er is geen in- en uitloop mogelijk om ongestoord oefenen te garanderen.

De kennismakingsworkshop wordt gegeven op zaterdag 19 november in De Wissel, Stationsweg 17a in Bodegraven. Duur: 10.00-12.00 uur. Prijs: € 25,- p.p.. Aanmelden via henkbuurman.aot@ziggo.nl of tel: 035-6019224. Meenemen: twee handdoeken en muziekinstrument.