De Stichting Lentesportweek i.o. Bodegraven-Reeuwijk nodigt alle 55-plussers uit om mee te doen met de activiteiten van de sportclubs in de week van 16 t/m 21 april. Aanmelden niet nodig, kom en doe mee! Meedoen is op eigen verantwoordelijkheid, maar geheel gratis. Op woensdag 18 april 2012 kun je bijvoorbeeld gratis deelnemen aan open lessen Chinese Yoga en Tai Chi Chuan.

Tai Chi en Chinese Yoga zijn beiden uitstekend geschikt voor mensen van alle leeftijden. Je kunt er op elke leeftijd mee beginnen en je kunt het je hele leven blijven doen.

Lishi Chinese Yoga

Chinese Yoga is een prachtige en ontspannende vorm van lichaamsbeweging. Eenvoudige oefeningen waarbij je geleidelijk elk deel van je lichaam ontspant en activeert.

Regelmatige beoefening van Chinese Yoga is goed voor je beweeglijkheid en mobiliteit. Je voelt je heel lekker ontspannen en fris na een uurtje oefeningen doen.

Lishi Tai Chi Chuan

Tai Chi bestaat uit langzaam uitgevoerde bewegingen. Hierbij leer je souplesse en ontspanning en een goede balans. Ook doen we allerlei oefeningen om met elkaar te werken en om je ademhaling goed te gebruiken.

Regelmatige beoefening van Tai Chi is goed voor je balans en mobiliteit, je gewrichten worden soepeler en je voelt je lekker ontspannen en vitaal na een les.

De open lessen vinden plaats op woensdag 18 april 2012 in het Evertshuis, Spoorstraat 15, in Bodegraven. Van 19.00 – 20.00 uur kun je meedoen met de open les Chinese Yoga en van 20.00 – 21.30 uur met de open les Tai Chi Chuan.

Kom langs en doe lekker mee. Wil je meer informatie, kijk dan op www.lishi.nl.