Van 21 tot en met 28 april vindt de negende Nationale Sport Week plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. Op 25 april 2012 zijn er in het kader van de Nationale Sport Week gratis open lessen Tai Chi en Chinese Yoga in Bodegraven-Reeuwijk.

Vorig jaar werden er tijdens de Nationale Sport Week landelijk ruim 5.000 sportactiviteiten georganiseerd met maar liefst 700.000 deelnemers. Dat de organisatie van sportactiviteiten ook dit jaar weer volop aan de gang is, bewijst de inmiddels alweer lange lijst van aangemelde sportieve activiteiten die te vinden zijn op www.nationalesportweek.nl. En daar komen er dagelijks meer bij! Zoekt u een sportactiviteit bij u in de buurt? Doe dan op 25 april mee met Chinese Yoga of met Tai Chi in het Evertshuis in Bodegraven.

Lishi Chinese Yoga

Chinese Yoga is een prachtige en ontspannende vorm van lichaamsbeweging. Eenvoudige oefeningen waarbij je geleidelijk elk deel van je lichaam ontspant en activeert.

Regelmatige beoefening van Chinese Yoga is goed voor je beweeglijkheid en mobiliteit. Je voelt je heel lekker ontspannen en fris na een uurtje oefeningen doen.

Lishi Tai Chi

Tai Chi bestaat uit langzaam uitgevoerde bewegingen. Hierbij leer je souplesse en ontspanning en een goede balans. Ook doen we allerlei oefeningen om met elkaar te werken en om je ademhaling goed te gebruiken.

Regelmatige beoefening van Tai Chi is goed voor je balans en mobiliteit, je gewrichten worden soepeler en je voelt je lekker ontspannen en vitaal na een les.

Open lessen

De open lessen vinden plaats op woensdag 25 april 2012 in het Evertshuis, Spoorstraat 15, in Bodegraven-Reeuwijk. Van 19.00 – 20.00 uur kun je meedoen met de open les Chinese Yoga en van 20.00 – 21.30 uur met de open les Tai Chi. Kom gewoon langs en doe lekker mee.

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website www.lishi.nl. Je kunt ook bellen naar 06-82066734 of een mail sturen naar info@lishi.nl.

Sportief bezig zijn

De Nationale Sport Week brengt jaarlijks steeds meer mensen op een plezierige manier aan het sporten. De Nationale Sport Week krijgt onder meer steun van BN’ers die als ambassadeur optreden, zoals Marco Borsato, Frits Wester, Jochem van Gelder, Ralf Mackenbach, Peggy Vrijens en Ellen Hoog.