augustus 2011

Dit is de digitale nieuwsbrief van De wissel Regionale Muziekschool.

Bij De Wissel kun je van alles beleven: spelen in een band, spelen in een projectorkest of klarinet/saxofoonensemble, met je kind naar Muziek op Schoot, zangles en instrumentaal onderwijs individueel en in groepsverband.

Voor jonge kinderen lanceren wij een aantal nieuwe cursussen onder de naam “De Wissel Young”. Nieuw zijn ondermeer de cursus “les Petits Clarinettists”, spelenderwijs klarinet leren spelen voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar en “Kleurinette”, klarinetles op een mooie gekleurde klarinet voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Tevens worden er dit schooljaar verschillende nieuwe muziekinstrumenten geïntroduceerd bij De Wissel: Bij ons kunt u nu ook voor fagotles en voor les op koperen blaasinstrumenten zoals de trombone en de trompet terecht.

Maandag 12 september is er een gratis proefles cursus Spelen met Muziek van 16.00 – 16.45 uur. De cursus start op maandag 19 september.

Op Zaterdag 10 september is de najaarsmarkt in het centrum van Bodegraven. Van 10.00uur tot 16.00uur bemant ‘De Wissel”een kraam waar u ook informatie kunt krijgen.

Natuurlijk kunt u ook een gratis proefles aanvragen. Dit kan per e mail: info@muziekschoolbodegraven.nl of telefonisch: 06-33689455

De lessen worden gegeven in Bodegraven, stationsweg 17a, ingang “de regenboog”.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.muziekschoolbodegraven.nl