De Wissel Regionale Muziekschool

Start cursus Muziektheorie

Op 26 Oktober start bij De Wissel Regionale Muziekschool een cursus muziektheorie. Van 19.00uur tot 20.00uur

Voor degenen die al kennis hebben van het muziekschrift en al enige jaren een instrument bespelen is deze cursus een geschikte manier om meer te leren over de theorie achter de noten. Of zelfs als je aan het theoretische gedeelte van de officiële landelijke muziekexameneisen voor de HAFA wil voldoen. Ook geschikt voor pianisten, violisten, zangers, etc.

Maar óók voor degenen die geen instrument bespelen of misschien zelfs helemaal nog geen muziekkennis bezitten en weleens willen weten hoe het nu eigenlijk zit met al die rare muziektekens. Wat ze betekenen en de achtergrond ervan. Maar onder andere ook willen leren hoe een orkest in elkaar zit en hoe het klinkt. In deze cursus komt het allemaal aan bod.

De lessen worden gegeven volgens de officiële HAFABRA-methode en –eisen zoals landelijk vastgelegd door Kunstfactor. Hiervoor hanteren we het boek “Algemene Muziektheorie, Examen A - theoriewerkboek voor de hafabrasector”

De cursus wordt afgesloten met een examen en bij goed gevolg ontvangt men een certificaat (A) daarvan. Er bestaat de mogelijkheid de cursus te vervolgen voor het B-, C- en D-niveau.

Bij voldoende belangstelling start er in januari een tweede cursus.

Voor meer informatie en opgeven:

info@muziekschoolbodegraven.nl

www.muziekschoolbodegraven.nl

06-33689455